Výrobník tradiční pochoutky churros zboří všechny Vaše obavy a mýty, které jsou obvykle spojeny s výrobou koblih a podobných pochoutek. Není třeba se obávat rozstříkaného oleje, nebezpečí požáru nebo nekončícího úklidu všudypřítomné mastnoty. Jednoduše předehřejete svůj výrobník pro churros, vložíte těsto do čtyř nepřilnavých kanálků uvnitř přístroje, zavřete západku a během několika minut máte horké a křupavé churros přímo u Vás doma. - Výrobník tradičního španělského křupavého pečiva Churros... Celý popis

Koupit za 913 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Výrobník tradiční pochoutky churros zboří všechny Vaše obavy a mýty, které jsou obvykle spojeny s výrobou koblih a podobných pochoutek. Není třeba se obávat rozstříkaného oleje, nebezpečí požáru nebo nekončícího úklidu všudypřítomné mastnoty.

Jednoduše předehřejete svůj výrobník pro churros, vložíte těsto do čtyř nepřilnavých kanálků uvnitř přístroje, zavřete západku a během několika minut máte horké a křupavé churros přímo u Vás doma.

- Výrobník tradičního španělského křupavého pečiva Churros
- Nepřilnavý povrch
- Tepelně izolovaný úchop
- Na 4 tyčinky Churros s možností otočení přístoje o 180°C
- 4 nepřilnavé "kanálky" pro rovnoměrné propečení a rozložení těsta

Náš TIP - jednoduchý recept s dokonalým výsledkem:

- 240 ml vody
- 6 lžic másla
- 2 lžic cukru
- 1 lžička vanilkového extraktu
- 125 g hladké mouky
- 1 lžička mořské soli
- 2 vejce
- skořicový cukr

Příprava churros: ve velké pánvi na středním ohni přiveďte k varu vodu, máslo a cukr, poté přidejte vanilku. Vypněte oheň, přidejte mouku a sůl., míchejte dokud směs nezhoustne (cca 30 sekund). Směs nechte 10 minut vychladnout. Do vychlazené směsi zašlehejte pomocí ručního šlehače vejce, dokud se hmota nespojí, směs přeneste do vaku s velkou hvězdicovou špičkou. Připravte výrobník - vymažte kanálky pro churros olejem a přístroj nechte zahřát, jakmile je zahřátý, naplňte kanálky vzniklou hmotou a smažte dozlatova, 4 až 5 minut. Hotové churros obalte ve skořicovém cukru a poté položte na chladicí rošt.

Chcete je podávat s čokoládou ? Zkuste čokoládovou omáčku, která se Vám postará o sladký den :-)

- 130 g tmavé čokolády (nebo čokoládové čočky)
- 180 ml smetany - šlehačky (48 % tuku)
- 1 lžička mleté skořice
- 1/4 lžičky mořské soli

Vložte čokoládu do žáruvzdorné misky, v malém redlíku přiveďte k varu smetanu. Nalijte horkou smetanu na čokoládové kousky a nechte 2 minuty v klidu, přidejte skořici a sůl, promíchejte a sládký zázrak je na světě.

Výrobky italské značky Beper vynikají hezkým a poutavým provedením, a proto dobře zapadnou do Vaší domácnosti nebo kanceláře. Mezi produkty můžeme zařadit například malé domácí elektro spotřebiče a příslušenství.

Kvalita je pro Beper stejně důležitá jako design výrobku. Firma disponuje vlastní špičkovou laboratoří a díky kontinuálním investicím do výroby a technologií si značka získala mnoho věrných zákazníků a její zboží se prodává po celé Evropě.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Beper
Barva červená
Hmotnost 1.71 kg