Papírky k sáčkům pro suché zrání. Balení obsahuje 5 papírků.  V případě, že nemáte komorovou bakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít tyto speciální papírky. U komorových vakuových baliček nejsou papírky potřeba. Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost. Naproti tomu steaky, které prošly mokrým zráním, mohou získat nakyslou nebo železitou chuť. U... Celý popis

Koupit za 40 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Papírky k sáčkům pro suché zrání. Balení obsahuje 5 papírků.  V případě, že nemáte komorovou bakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít tyto speciální papírky. U komorových vakuových baliček nejsou papírky potřeba. Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost. Naproti tomu steaky, které prošly mokrým zráním, mohou získat nakyslou nebo železitou chuť. U suchého zraní se to díky působení kyslíku stát nemůže. Ve slepých testech chuti vždy vítězí kvalitní maso, které prošlo suchým zráním.
Zobrazit více